Tickets

Evenementen

oktober - 2022

6 okt - 9 okt 2022

ZOUTE
RALLY by stow

De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX WEEK en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's.

Degenen die aan de laatste elf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

Deelnemen
Meer info
8 okt - 9 okt 2022

ZOUTE
CONCOURS D'ELEGANCE by EY

Onze wereldvermaarde ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY op de fairways van de Royal Zoute Golf Club, waar een beperkt aantal exclusieve topwagens uit pre- en post-oorlogsklasses geselecteerd en geëvalueerd worden door een internationale jury. Een buitengewone en spectaculaire tentoonstelling van 75 unieke classic cars   waar onze gidsen begeleide rondleidingen geven met sappige verhalen en indrukwekkende cijfers.

9 okt 2022

ZOUTE
GT TOUR

De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2002. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

mei - 2023

4 mei - 7 mei 2023

RALLYE
DE DURBUY 2023

Voor de tweede keer zal het prachtige Durbuy het decor zijn van een schitterend evenement voor elke oldtimerliefhebber. RALLYE DE DURBUY belooft een buitengewone ervaring te worden langs de mooiste wegen die de Ardennen te bieden hebben.  Ready? Set? Go!
Deelnemen
Meer info
12 mei - 14 mei 2023

DURBUY
GT TOUR 2023

De DURBUY GT TOUR is een tweedaags evenement dat uitsluitend toegankelijk is voor moderne GT's jonger dan 20 jaar. Het is een fantastische parade van verbluffende auto's en krachtige motoren, die samenkomen voor een uitdagende tour over zorgvuldig geselecteerde wegen.