OVER ONS

ZOUTE GRAND PRIX organiseert verschillende high-end auto-, kunst- en lifestyle- evenementen over heel Europa,
zowel met nieuwe als met klassieke wagens.

Dji 0276 1 Dji 0276 1 Dji 0276 1

ZOUTE GRAND PRIX

ZOUTE GRAND PRIX is een wondere wereld van high-end auto, kunst en lifestyle evenementen. Een gevarieerd aanbod van Rally's, GT Tours, Auto en Kunst Exposities en Veilingen. 

Spectaculaire bolides, in alle vormen en maten waar klasse en elegantie voorop staan, en dit allemaal op onvergetelijke en verrassende locaties. Oog voor detail, een onberispelijke service, camaraderie en natuurlijk passie voor de automobiel staan op de eerste plaats. Welkom in de wereld van ZOUTE GRAND PRIX!

2023zgpday3 355 2023zgpday3 355 2023zgpday3 355

EVENEMENTEN

Ons hoofdevenement, ZOUTE GRAND PRIX is een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke-Heist in België. Met verschillende evenementen, zoals een ZOUTE RALLY by stow, een ZOUTE GALLERY by EY, een ZOUTE SALE by Bonhams|Cars, een ZOUTE PRADO by Kindy Capital en een ZOUTE GT TOUR, is ZOUTE GRAND PRIX uniek in Europa. Het strekt zich uit over verschillende dagen doorheen onze prachtige steden, met charme en kameraadschap in het hart van elk evenement.

Evenementen
Uhxnqot Uhxnqot Uhxnqot

DE OPRICHTERS

Vanuit hun passie voor het rallyrijden kiemde bij de broers Filip en David Bourgoo de ambitie om een andere rallybeleving in het leven te roepen. Nog te veel werd het toenmalige rally-aanbod gedefinieerd door compromis: als sportiviteit en rijbeleving ervan afspatte, dan wachtte vaak een ontgoochelende beleving qua sfeer, food & drinks, en lifestyle. En vice versa.

Dat moet toch anders kunnen, dachten ze. Zo zag de allereerste ZOUTE GRAND PRIX in 2010 het levenslicht. En de rest is geschiedenis…

DICHTERBIJ DAN U DENKT

Zgp Map Zgp Map Zgp Map