Evenementen

maart - 2023

25 mrt 2023

ZOUTE
GENERATIONS RALLY

Een 1-dags rally in Knokke-Heist, exclusief voor familieteams om de jongere generaties kennis te laten maken met de liefde voor historische auto's. 
Deelnemen
Meer info

mei - 2023

4 mei - 7 mei 2023

RALLYE
DE DURBUY

Voor de tweede keer zal het prachtige Durbuy het decor zijn van een schitterend evenement voor elke oldtimerliefhebber. RALLYE DE DURBUY belooft een buitengewone ervaring te worden langs de mooiste wegen die de Ardennen te bieden hebben.  Ready? Set? Go!
Deelnemen
Meer info
12 mei - 14 mei 2023

DURBUY
GT TOUR

De DURBUY GT TOUR is een tweedaags evenement dat uitsluitend toegankelijk is voor moderne GT's jonger dan 20 jaar. Het is een fantastische parade van verbluffende auto's en krachtige motoren, die samenkomen voor een uitdagende tour over zorgvuldig geselecteerde wegen.

juni - 2023

22 jun - 25 jun 2023

RALLYE
DES CHATEAUX

RALLYE DES CHATEAUX, een drieddaags evenement in én rond paleisachtige woningen op domeinen die historiek en grandeur uitstralen. Een rally langs de meest beroemde Engelse koninklijke kastelen.
Deelnemen
Meer info

oktober - 2023

5 okt - 8 okt 2023

ZOUTE
RALLY by stow

De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX  en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's.

Degenen die aan de laatste twaalf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

Deelnemen
Meer info
5 okt - 8 okt 2023

PRADO
ZOUTE by KINDY CAPITAL

PRADO staat voor Premium & Automobile Art Dome.

Het is een museum waar de mooiste kunstwerken en auto's samenkomen. In PRADO ZOUTE by Kindy Capital  kunt u de nieuwste modellen ontdekken van onze 21 premium autopartners . Het paviljoen is overdag geopend voor de reguliere tickethouders en 's avonds enkel voor de VIP-tickethouders. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX.

Geen alledaagse auto-expositie, maar een stijlvol ontworpen open ruimte met ongelooflijke auto's geselecteerd door professionele experten. Speciaal ontworpen met het oog op een geweldige ervaring, waarbij ook kunst en lifestyle centraal staan.

8 okt 2023

ZOUTE
GT TOUR

De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2003. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

8 okt 2023

ZOUTE
SALE by Bonhams

De spectaculaire ZOUTE SALE by Bonhams is een vaste waarde van de ZOUTE GRAND PRIX. De catalogus van uitzonderlijke kwaliteitsauto's zal naar verwachting opnieuw een grote opkomst van zowel nationale als internationale kopers en verzamelaars trekken.