Tickets

Evenementen

maart - 2022

26 mrt 2022

ZOUTE
GENERATIONS RALLY

Een 1-dags rally in Knokke-Heist, exclusief voor familieteams om de jongere generaties kennis te laten maken met de liefde voor historische auto's. 
Deelnemen
Meer info

april - 2022

22 apr - 24 apr 2022

DURBUY
GT TOUR

De DURBUY GT TOUR is een tweedaags evenement dat uitsluitend toegankelijk is voor moderne GT's jonger dan 20 jaar. Het is een fantastische parade van verbluffende auto's en krachtige motoren, die samenkomen voor een uitdagende tour over zorgvuldig geselecteerde wegen.
28 apr - 1 mei 2022

RALLYE
DE DURBUY

Een fantastisch driedaags evenement van puur rijplezier met de charme en grandeur van de grote klassiekers, in Durbuy.

mei - 2022

19 mei - 21 mei 2022

RALLYE
DES MUSES

RALLYE DES MUSES is een ode aan - en uitnodiging voor - alle sterke en inspirerende vrouwen die graag zelf achter het stuur zitten van hun favoriete vintage car. Een heerlijke driedaagse rally tussen Paris-Plage en Zoute-Plage.

Deelnemen
Meer info

juni - 2022

21 jun - 25 jun 2022

RALLYE
DES CHATEAUX

Als het gaat om klasse en elegantie, gaat er niets boven de monumentale sfeer die de majestueuze Franse kastelen met zich meebrengen. Paleisachtige woningen op domeinen die historische macht en grandeur uitstralen. Een rally rond de meest beroemde Franse koninklijke kastelen, zoals het neo-klassieke kasteel van Compiègne!
Deelnemen
Meer info

oktober - 2022

6 okt - 9 okt 2022

BRUGES
CONCOURS D'ELEGANCE

BRUGES CONCOURS D'ELEGANCE is een prachtige tentoonstelling van zeer zeldzame klassieke auto's in het stadscentrum van Brugge.Leer Brugge en al haar facetten kennen tijdens een prachtige begeleide tour met gids die uitleg geeft over de vintage cars en al het moois wat de stad te bieden heeft.

6 okt - 9 okt 2022

PRADO
BRUGES

Ontdek PRADO BRUGES! Een fantastische expositie van classic cars op een uiterst unieke locatie, namelijk in een exclusief gebouwde Grand Palais op t'Zand in Brugge.

6 okt - 9 okt 2022

PRADO
ZOUTE

PRADO staat voor Premium & Automobile Art Dome.

Het is een museum waar de mooiste kunstwerken en auto's samenkomen. In PRADO ZOUTE kunt u de nieuwste modellen ontdekken en  zullen de meest exclusieve oldtimers tentoongesteld staan. De tentoonstellingsruimte is overdag open voor het publiek en 's avonds enkel op uitnodiging. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX.

Geen alledaagse auto-expositie, maar een stijlvol ontworpen open ruimte met ongelooflijke auto's geselecteerd door professionele experten. Speciaal ontworpen met het oog op een geweldige ervaring, waarbij ook kunst en lifestyle centraal staan.

6 okt - 9 okt 2022

ZOUTE
RALLY by stow

De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX WEEK en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's.

Degenen die aan de laatste elf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

Deelnemen
Meer info
7 okt - 9 okt 2022

ZOUTE
EXPERIENCE

Een reis door België met uw geliefde wagen tijdens de ZOUTE GRAND PRIX WEEK, een festival van vintage, klassieke en premium auto’s in Knokke-Heist, Brugge & Oostende. We hebben voor u en uw club een programma samengesteld dat u naar de hoogtepunten van dit gerenommeerde kunst- en auto- evenement brengt.

8 okt - 9 okt 2022

ZOUTE
CONCOURS D'ELEGANCE by EY

Onze wereldvermaarde ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY op de fairways van de Royal Zoute Golf Club, waar een beperkt aantal exclusieve topwagens uit pre- en post-oorlogsklasses geselecteerd en geëvalueerd worden door een internationale jury. Een buitengewone en spectaculaire tentoonstelling van 75 unieke classic cars   waar onze gidsen begeleide rondleidingen geven met sappige verhalen en indrukwekkende cijfers.

8 okt 2022

GT
TOUR

Een GT Tour in Oostende. Op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2000. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

9 okt 2022

ZOUTE
SALE by Bonhams

The spectacular ZOUTE SALE by Bonhams is a fixed value of the ZOUTE GRAND PRIX. The catalogue of exceptional high quality cars is again expected to attract a strong attendance by both national and international buyers and collectors. 

april - 2024

27 apr - 30 apr 2023

RALLYE
DE DURBUY

Een fantastisch driedaags evenement van puur rijplezier met de charme en grandeur van de grote klassiekers, in Durbuy.