Evenementen

maart - 2024

23 mrt 2024

ZOUTE
FAMILY RALLY

Een 1-dags rally in Knokke-Heist, exclusief voor familieteams om de jongere generaties kennis te laten maken met de liefde voor historische auto's. Welkom op de ZOUTE FAMILY RALLY!

juni - 2024

5 jun - 8 jun 2024

RALLYE
DE DURBUY

Een fantastisch driedaags evenement van puur rijplezier met de charme en grandeur van de grote klassiekers in Durbuy. Een feest voor alle zintuigen, niet te missen voor petrolheads die betoverd zullen worden door het prachtige lentelandschap aan de oevers van de Ourthe en haar weelderige omgeving.

Deelnemen
Meer info
6 jun - 8 jun 2024

DURBUY
GT TOUR

Een fantastisch tweedaags evenement van puur rijplezier met de charme en grandeur van de grote klassiekers in Durbuy. Een feest voor alle zintuigen, niet te missen voor petrolheads die betoverd zullen worden door het prachtige lentelandschap aan de oevers van de Ourthe en haar weelderige omgeving.

augustus - 2024

10 aug 2024

ZOUTE
NEXTGEN RALLY

ZOUTE GRAND PRIX voegt een nieuwe rally toe aan hun line-up: De ZOUTE NEXTGEN RALLY, een vintage en classic car rally exclusief gereserveerd voor de volgende generatie autoliefhebbers! Deze rally is speciaal ontworpen voor teams met een leeftijd tussen 15 en 45 jaar jong, zodat ook zij hun passie en expertise in de wereld van vintage en classic cars kunnen tonen.

oktober - 2024

3 okt - 6 okt 2024

ZOUTE
GALLERY by EY - CLASSIC CARS

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober nodigen wij u uit in de ZOUTE GALLERY by EY. Laat u verleiden door de fascinerende allure van 'classic cars', een onvergelijkbare mix van tijdloze stijl en ongeëvenaarde elegantie.

Geniet van een fascinerende reis naar het verleden als u de tentoonstelling van klassieke auto's verkent. Onze autopartners presenteren een reeks indrukwekkende klassieke auto's en prototypes. Bovendien ziet u de adembenemende auto's die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams | cars geveild worden.

3 okt - 6 okt 2024

ZGP
COMBI TICKET - NEW & CLASSIC CARS (PRADO & GALLERY)

Ontdek het beste van twee werelden!

Beleef een onvergetelijke dag op het strand van Knokke-Heist! Combineer een bezoek aan ZOUTE PRADO by KINDY CAPITAL met een bezoek aan ZOUTE GALLERY by EY.

3 okt - 6 okt 2024

ZOUTE
RALLY by stow

De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX  en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's.

Degenen die aan de laatste twaalf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

Deelnemen
Meer info
3 okt - 6 okt 2024

ZOUTE
PRADO by KINDY CAPITAL - NEW & PREMIUM CARS

PRADO staat voor Premium Automobile & Art Dome. Een pop-up museum waar de mooiste auto's s samenkomen. In ZOUTE PRADO by Kindy Capital ontdek je de nieuwste modellen van meer dan 22 premium autopartners. Het paviljoen is overdag geopend voor de reguliere tickethouders en 's avonds enkel voor de VIP-tickethouders. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX

6 okt 2024

ZOUTE
GT TOUR

De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2003. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

6 okt 2024

ZOUTE
SALE by Bonhams|Cars

De spectaculaire ZOUTE SALE by Bonhams|Cars is een vaste waarde van de ZOUTE GRAND PRIX. De catalogus van uitzonderlijke kwaliteitsauto's zal naar verwachting opnieuw een grote opkomst van zowel nationale als internationale kopers en verzamelaars trekken.