Tickets

Evenementen

augustus - 2021

28 aug

ZOUTE
GENERATIONS RALLY

Een 1-dags rally in Knokke-Heist, exclusief voor familieteams om de jongere generaties kennis te laten maken met de liefde voor historische auto's. 
Deelnemen
Meer info

oktober - 2021

6 okt - 10 okt

PRADO
ZOUTE

In PRADO ZOUTE zullen onze 15 premium autopartners hun mooiste en meest recente autodesigns tonen. Er is ook een kunst expositie en u kan de auto’s die op de ZOUTE SALE by BONHAMS  geveild worden bewonderen. Een unieke kans om 's werelds meest prestigieuze droomauto's en kunst op één plaats te ontdekken.

6 okt - 10 okt

PRADO
BRUGES

Ontdek PRADO BRUGES! Een fantastische expositie van classic cars op een uiterst unieke locatie, namelijk in een exclusief gebouwde Grand Palais op t'Zand in Brugge.
6 okt - 10 okt

BRUGES
CONCOURS D'ELEGANCE

BRUGES CONCOURS D'ELEGANCE is een prachtige tentoonstelling van zeer zeldzame klassieke auto's in het stadscentrum van Brugge.Leer Brugge en al haar facetten kennen tijdens een prachtige begeleide tour met gids die uitleg geeft over de vintage cars en al het moois wat de stad te bieden heeft.
7 okt - 10 okt

ZOUTE
RALLY by STOW

Een regelmatigheids- en touring rally beperkt tot 200 classic cars met eerste inschrijvingsdatum tussen 1920 en 1965, met start en aankomst in Knokke-le- Zoute.

Deelnemen
Meer info
8 okt - 9 okt

GT
TOUR

Een vernieuwd en specifiek GT-programma, sportiever en spannender dan ooit tevoren. Afgestemd op de gran turismo levensstijl en de auto's die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, voor het eerst geregistreerd niet eerder dan 2000.
9 okt - 10 okt

ZOUTE
CONCOURS D'ELEGANCE by EY

ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY is een elegantiewedstrijd voor uiterste exclusieve wagens waar voor- en naoorlogse klassieke wagens worden geselecteerd en door een internationale jury worden beoordeeld.

10 okt

ZOUTE
SALE by Bonhams

De ZOUTE SALE is een prestigieuze internationale veiling van zeldzame verzamelaarsauto's die gehouden wordt in PRADO ZOUTE voor het Albertplein in Knokke-Le-Zoute. 

april - 2022

22 apr - 24 apr

DURBUY
GT TOUR

De DURBUY GT TOUR is een tweedaags evenement dat uitsluitend toegankelijk is voor moderne GT's jonger dan 20 jaar. Het is een fantastische parade van verbluffende auto's en krachtige motoren, die samenkomen voor een uitdagende tour over zorgvuldig geselecteerde wegen.

mei - 2022

19 mei - 22 mei

RALLYE
DES MUSES

RALLYE DES MUSES is een ode aan - en uitnodiging voor - alle sterke en inspirerende vrouwen die graag zelf achter het stuur van hun favoriete klassieke auto plaatsnemen. Een heerlijke driedaagse rally tussen Paris-Plage en Zoute-Plage.

juni - 2022

22 jun - 26 jun

RALLYE
DES CHATEAUX

Als het gaat om klasse en elegantie, gaat er niets boven de monumentale sfeer die de majestueuze Franse kastelen met zich meebrengen. Paleisachtige woningen op domeinen die historische macht en grandeur uitstralen. Een rally rond de meest beroemde Franse koninklijke kastelen, zoals het neo-klassieke kasteel van Compiègne!