Evenementen

juni - 2023

22 jun - 25 jun 2023

RALLYE
DES CHATEAUX

RALLYE DES CHATEAUX, een drieddaags evenement in én rond paleisachtige woningen op domeinen die historiek en grandeur uitstralen. Een rally langs de meest beroemde Engelse koninklijke kastelen.
Deelnemen
Meer info

augustus - 2023

12 aug 2023

ZOUTE
NEXTGEN RALLY

ZOUTE GRAND PRIX voegt een nieuwe rally toe aan hun line-up: De ZOUTE NEXTGEN RALLY, een vintage en classic car rally exclusief gereserveerd voor de volgende generatie autoliefhebbers! Deze rally is speciaal ontworpen voor teams met een leeftijd tussen 15 en 45 jaar jong, zodat ook zij hun passie en expertise in de wereld van vintage en classic cars kunnen tonen.

oktober - 2023

5 okt - 8 okt 2023

ZOUTE
GALLERY by EY

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober nodigen wij u uit in de ZOUTE GALLERY by EY. Laat u verleiden door de fascinerende allure van 'classic & vintage cars', die een onvergelijkbare mix van tijdloze stijl en ongeëvenaarde elegantie laten zien.

Geniet van een fascinerende reis naar het verleden wanneer u de expositie van klassieke wagens verkent. Onze carpartners stellen een reeks indrukwekkende klassieke auto's en prototypes voor. Bovendien ziet u de adembenemende auto's die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams worden verkocht. Dompel uzelf onder in de tijdloze allure van deze zeldzame auto's, die stuk voor stuk het summum van automobiel vakmanschap en design belichamen. Een rondleiding met uitleg over alle auto's is ook mogelijk.

5 okt - 8 okt 2023

ZOUTE
RALLY by stow

De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX  en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's.

Degenen die aan de laatste twaalf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

Deelnemen
Meer info
5 okt - 8 okt 2023

PRADO
ZOUTE by KINDY CAPITAL

PRADO staat voor Premium & Automobile Art Dome.

Het is een museum waar de mooiste kunstwerken en auto's samenkomen. In PRADO ZOUTE by Kindy Capital  kunt u de nieuwste modellen ontdekken van onze 21 premium autopartners . Het paviljoen is overdag geopend voor de reguliere tickethouders en 's avonds enkel voor de VIP-tickethouders. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX.

Geen alledaagse auto-expositie, maar een stijlvol ontworpen open ruimte met ongelooflijke auto's geselecteerd door professionele experten. Speciaal ontworpen met het oog op een geweldige ervaring, waarbij ook kunst en lifestyle centraal staan.

8 okt 2023

ZOUTE
GT TOUR

De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2003. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

8 okt 2023

ZOUTE
SALE by Bonhams

De spectaculaire ZOUTE SALE by Bonhams is een vaste waarde van de ZOUTE GRAND PRIX. De catalogus van uitzonderlijke kwaliteitsauto's zal naar verwachting opnieuw een grote opkomst van zowel nationale als internationale kopers en verzamelaars trekken. 

maart - 2024

23 mrt 2024

ZOUTE
GENERATIONS RALLY

Een 1-dags rally in Knokke-Heist, exclusief voor familieteams om de jongere generaties kennis te laten maken met de liefde voor historische auto's. Welkom op de ZOUTE GENERATIONS RALLY!