Tickets

ZOUTE RALLY by stow

De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel!

Degenen die aan de laatste elf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Ontdek wat we voor u in petto hebben op 7, 8 en 9 oktober 2021.

Vanaf €2.397,50 /persoon excl. 21% BTW (max. 1 piloot & 1 co-piloot/wagen)

Inschrijven
Zouterally Plopsa Zouterally Plopsa Zouterally Plopsa

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Start & aankomst in Knokke-Le Zoute, het mondaine hart van de badplaats.
  • Mooie parcours voor piloten die een echte uitdaging appreciëren.
  • Zorgvuldig geselecteerde wegen door Vlaanderen en de Nederlandse polders, ideaal voor een classic car rally.
  • Culinaire stops op unieke locaties.
  • Een exclusieve Zoute Drivers Club by RR interieur, om na een spannende dag rust te vinden en bij te praten met mede-enthousiastelingen.
  • Alle faciliteiten voor piloten en co-piloten inbegrepen, met uitzondering van hotelaccommodatie.
  • Een internationaal deelnemersveld, waaronder vele bekende namen uit de auto-, business-, sport- en showbizzwereld.

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

De ZOUTE RALLY by stow is voorbehouden voor auto's die voor het eerst werden ingeschreven tussen 1 januari 1920 en 31 december 1965.

KIES UW FORMULE

U kan kiezen tussen twee formules:

REGULARITY

Houdt u van een uitdaging? Wilt u uw driver skills op de proef stellen? Kies dan voor de gechronometreerde regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten (RT’s). Per dag legt u zo’n 250 km af langs een speciaal uitgewerkt parcours. De FLYING QUARTER MILE, een snelheidsproef, zorgt hier voor extra spanning. Maar er zijn ook behendigheidsproeven voorzien. Spanning én rijplezier verzekerd!

TOURING

Mag het allemaal wat rustiger? Wilt u met volle teugen genieten van het landschap en het mooie parcours? Dan is de Touring iets voor u! In deze ‘autowandeling’ rijdt u drie dagen op uw eigen tempo en doet u enkele leuke stops op originele locaties.

2018 10 05 0483 2018 10 05 0483 2018 10 05 0483

STOW

Stow ontwerpt, produceert en verkoopt industriële opslagsystemen wereldwijd. In de afgelopen jaren is stow uitgegroeid tot een wereldwijde speler en de groeiplannen blijven ambitieus. De stow opslagoplossingen zijn wereldwijd geïnstalleerd bij bedrijven met klinkende namen in alle soorten industrie, uiteraard ook in automobiel & automotive.

Daarom sluit stow aan bij de ZOUTE RALLY. De passie om als evenement te groeien en het streven om als organisatie hoog te mikken zijn ook hun kenmerken.

Bezoek hun website
Rallyedurbuy Veiligheid Rallyedurbuy Veiligheid Rallyedurbuy Veiligheid

VEEL MEER DAN EEN OLDTIMER RALLY


De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's. Het is een vast onderdeel van de ZOUTE GRAND PRIX CAR WEEK. De volgende editie van dit 5-daagse classic car, kunst & lifestyle festival wordt zonder twijfel het hoogtepunt van het seizoen. Elk jaar lokt het evenement vele bezoekers uit heel Europa naar de Belgische badplaats.

Het programma is dan ook ongelooflijk boeiend: een ZOUTE SALE by Bonhams, een veiling van exclusieve klassieke auto's door het gerespecteerde Britse veilinghuis Bonhams tot het internationaal gerenommeerd ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY. En niet te vergeten PRADO ZOUTE, een museum op het strand van het Zoute voor kunst en kunst op vier wielen, waar wereldwijde artiesten hun kunstwerken tentoonstellen, waar de meest prestigieuze automerken hun kunst op vier wielen komen exposeren en waar Bonhams de meest exclusieve wagens zal veilen. De BRUGES CONCOURS D'ELEGANCE en PRADO BRUGES waar u de meest spectaculaire classic cars kunt bewonderen en de GT TOUR, een tour voor de meest exclusieve sportwagens met grote finale op de Zeedijk van Oostende!

zoute rally mercedes zoute rally mercedes zoute rally mercedes

VOORRANG AAN VEILIGHEID


Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de rally in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally.

WINNERS ZOUTE RALLY by stow 2020

1ST LADIES
Vancraeynest & Vancraeynest

Trophy by ALD Automotive & Ruinart

1ST REGULARITY
Verstraete - Verstraete

Trophee by Baume & Mercier & Ruinart

2ND REGULARITY
Martens & Pyck

Trophy by stow & Ruinart

3TH REGULARITY
Maes & Vanoverschelde

Trophy by EY & Ruinart

1ST TOURING
Maes & Saelens

Trophee by Baume & Mercier & Ruinart

2ND TOURING
Schrauwen & Clerckx

Trophy by stow & Ruinart

3TH TOURING
Clarebout & Demeester

Trophy by EY & Ruinart