Tickets

DURBUY GT TOUR

Ronkende motoren en oogverblindende sportwagens: de DURBUY GT TOUR wordt het favoriete weekend in april voor wie wil genieten van zijn GT in het mooie Durbuy in België. Een heel weekend toegewijd aan de nieuwste GT's!

 22 - 24 April 2022    

Vanaf €1.495 /persoon excl. 21% BTW (max 1 piloot & 1 co-piloot per wagen)

Inschrijven
Durbuygt Maserati Durbuygt Maserati Durbuygt Maserati

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Een geweldig weekend in een van de mooiste en meest pittoreske dorpen van België.
  • Bijzondere routes in en rond de prachtige omgeving van Durbuy.
  • Meerdere spectaculaire snelheidstesten op gesloten circuits.
  • Een eersteklas deelnemersveld, voorbehouden voor GT's jonger dan het jaar 2001.
  • Beroemde namen uit de wereld van auto's, zaken, sport en showbizz.
  • Alle faciliteiten inbegrepen voor piloot en co-piloot, hotelaccommodatie bij te boeken.
  • Verblijf in één van de meest luxueuze hotels van Durbuy: Hotel Sanglier des Ardennes*****
  • Diners door de beroemde en gerenommeerde chef Wout Bru.

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

De DURBUY GT TOUR is exclusief voorbehouden voor moderne GT's die jonger zijn dan 20 jaar (vanaf bouwjaar 2001 tot 2021) en die voorkomen op de lijst van onze autopartners. 

Durbuygt Porsche Durbuygt Porsche Durbuygt Porsche

VOORRANG AAN VEILIGHEID


Veiligheid van de deelnemers en het publiek zijn onze prioriteit. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemers dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Bovendien worden de wagens uitgerust met een track & trace systeem waarmee de snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally voor deelnemers én toeschouwers!

Woutbru Woutbru Woutbru

CULINAIR GENOT

Gelegen aan de rand van Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras dat uitkijkt over Durbuy en het kasteel, vindt u 'La Bru'sserie en 'Wagyu'. Deze restaurants werden volledig omgetoverd om u te verwelkomen in een trendy omgeving. Laat u betoveren door het talent van Wout Bru en zijn team. Zij toveren de 'klassiekers' van de gastronomie om tot een explosie van smaken.

Enregistrez
Sanglier Sanglier Sanglier

SPENDEER DE NACHT IN STIJL

Breng de nacht door in hotel 'Le Sanglier des Ardennes'. Deze prachtige vijfsterrenaccommodatie is een perfecte weerspiegeling van de charmante warmte van de Ardennen. Le Sanglier des Ardennes is een begrip in Durbuy en ver daarbuiten: een keuze van het hart, voor wie houdt van traditie, gezelligheid en welzijn. Het hotel biedt ultramoderne wellnessfaciliteiten en prachtige kamers. Uw verblijf in Le Sanglier des Ardennes zal u niet snel vergeten.