Tickets

COUNTDOWN TO ZOUTE GRAND PRIX 2021

 Dagen

 Uren

 Min

 Sec

About Zgp About Zgp About Zgp

ZOUTE GRAND PRIX

ZOUTE GRAND PRIX is een wondere wereld van high-end auto, kunst en lifestyle evenementen. Een gevarieerd aanbod van Rally's, GT Tours, Auto en Kunst Exposities, Concours d'Elégance's en Veilingen. 

Spectaculaire bolides, in alle vormen en maten waar klasse en elegantie voorop staan, en dit allemaal op onvergetelijke en verrassende locaties. Oog voor detail, een onberispelijke service, camaraderie en natuurlijk passie voor de automobiel staan op de eerste plaats. Welkom in de wereld van ZOUTE GRAND PRIX!

BESTEL TICKETS

AFTERMOVIE 2020

Dsc 3954 Dsc 3954 Dsc 3954

ONZE EVENEMENTEN

Ons hoofdevenement, ZOUTE GRAND PRIX CAR WEEK is een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke- Heist, Brugge en Oostende in België. Met verschillende evenementen, zoals een ZOUTE RALLY by stow, een ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY, een BRUGES CONCOURS D'ELEGANCE, een ZOUTE SALE by BONHAMS, een PRADO ZOUTE en PRADO BRUGES en een GT TOUR is de ZOUTE GRAND PRIX CAR WEEK uniek in België. Het strekt zich uit over verschillende dagen doorheen de prachtige steden, met charme en kameraadschap in het hart van elke festiviteit.

Wij organiseren ook evenementen in Durbuy, zoals de DURBUY GT TOUR en RALLYE DE DURBUY. Een rally voor vrouwen, RALLYE DES MUSES en een rallye in Frankrijk, RALLYE DES CHATEAUX, maken het lijstje compleet. Bovendien is er nog meer op komst!

Alle evenementen
map golden triangle map golden triangle map golden triangle

DE GOUDEN DRIEHOEK

De meeste van onze evenementen gaan door in België, een klein maar fijn landje in het centrum van West-Europa. Andere gaan door in andere Europese landen. Al onze evenementen brengen u naar uitzonderlijke plekken, van de Gouden Driehoek in het Westen (Knokke-Heist, Brugge, Oostende), tot de Ardennen (Durbuy) in het Oosten tot in onze meest geliefde buurlanden.

Mede dankzij de meeste centrale ligging in Europa, is het reizen naar de Belgische Gouden Driehoek nooit ver weg, en mogen wij al sinds jaar en dag een internationaal publiek tot onze gasten rekenen. Of u zich nu met de auto, trein, helikopter of privéjet verplaatst, u kan al onze evenementen zeer snel bereiken.

BESTEL TICKETS

ONZE MAGAZINES

ZOUTE GRAND PRIX MAGAZINE - SUMMER 2021

ZOUTE GRAND PRIX MAGAZINE - SPRING 2021


ZOUTE GRAND PRIX MAGAZINE - AUTUMN 2020


ZOUTE GRAND PRIX MAGAZINE - SUMMER 2020


ZOUTE GRAND PRIX MAGAZINE - SPRING 2020


DICHTER DAN JE DENKT

Map Zgp Map Zgp Map Zgp