• ZOUTE GRAND PRIX


    DONDERDAG 3 – ZONDAG 6 OKTOBER 2024


 Dagen

 Uren

 Min

 Sec

Van 3 tot 6 oktober 2024 vindt ons grootste en belangrijkste evenement plaats, ZOUTE GRAND PRIX. Een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke-Heist. Tijdens deze week vinden er verschillende evenementen plaats.

KOOP TICKETS
Dsc09213 Dsc09213 Dsc09213

ZOUTE PRADO by KINDY CAPITAL


Donderdag 3 – Zondag 6 oktober 2024

PRADO staat voor Premium Automobile & Art Dome. Een pop-up museum waar de mooiste auto's s samenkomen. In ZOUTE PRADO by Kindy Capital ontdek je de nieuwste modellen van meer dan 22 premium autopartners. Het paviljoen is overdag geopend voor de reguliere tickethouders en 's avonds enkel voor de VIP-tickethouders. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX

KOOP TICKETS MEER INFO
Dsc050448 Dsc050448 Dsc050448

ZOUTE GALLERY by EY


Donderdag 3 – Zondag 6 oktober 2024

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober nodigen wij u uit in de ZOUTE GALLERY by EY. Laat u verleiden door de fascinerende allure van 'classic & vintage cars', een onvergelijkbare mix van tijdloze stijl en ongeëvenaarde elegantie.

Geniet van een fascinerende reis naar het verleden als u de tentoonstelling van klassieke auto's verkent. Onze autopartners presenteren een reeks indrukwekkende klassieke auto's en prototypes. Bovendien ziet u de adembenemende auto's die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams | cars geveild worden.

KOOP TICKETS MEER INFO
Dsc 9188 Dsc 9188 Dsc 9188

ZOUTE RALLY by stow

Donderdag 3 – Zondag 6 Oktober 2024 

De ruggengraat van ZOUTE GRAND PRIX en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor vintage en classic cars. 

Degenen die aan de laatste twaalf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

REGISTREER NU MEER INFO
Dsc005448 Dsc005448 Dsc005448

ZOUTE SALE by BONHAMS | cars


Donderdag 3 – Zondag 6 oktober 2024

De ZOUTE SALE by Bonhams | cars is een prestigieuze internationale veiling van zeldzame verzamelaarsauto’s die gehouden wordt op het strand voor het Albertplein in Knokke-Le-Zoute. In 2023 werd maar liefst 27 miljoen euro aan exclusieve wagens verkocht op de ZOUTE SALE by Bonhams | cars, een absoluut record! Tijdens ZOUTE GRAND PRIX kunt u alle auto's ontdekken die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams | cars worden geveild in de Bonhams Marquee en op zondag 6 oktober kunt u de veiling live volgen!

Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen samen. Veel ervan komen uit belangrijke nationale en internationale collecties. Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen samen. Velen komen uit belangrijke nationale en internationale collecties.  

MEER INFO
Prado Zoute 2 Prado Zoute 2 Prado Zoute 2

ZOUTE GT TOUR

Zondag 6 Oktober 2024

De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2003. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

REGISTREER NU MEER INFO

ZOUTE GRAND PRIX 2023 - Official Aftermovie