• ZOUTE GRAND PRIX


    DONDERDAG 5 – ZONDAG 8 OKTOBER 2023 


Van 5 tot 8 oktober 2023 vindt ons grootste en belangrijkste evenement plaats, ZOUTE GRAND PRIX. Een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke-Heist. Tijdens deze week vinden er verschillende evenementen plaats.

Rsz Dsc04586 Rsz Dsc04586 Rsz Dsc04586

PRADO ZOUTE by KINDY CAPITAL

Donderdag 5 – Zondag 8 oktober 2023

PRADO staat voor Premium Automobile & Art Dome. Een pop-up museum waar de mooiste auto's s samenkomen. In PRADO ZOUTE by Kindy Capital ontdek je de nieuwste modellen van meer dan 15 premium autopartners. Het paviljoen is overdag geopend voor de reguliere tickethouders en 's avonds enkel voor de VIP-tickethouders. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX

KOOP TICKETS MEER INFO
Rsz 1dsc 8733 Rsz 1dsc 8733 Rsz 1dsc 8733

ZOUTE RALLY by stow

Donderdag 5 – Zondag 8 Oktober 2023 

De ruggengraat van ZOUTE GRAND PRIX en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor vintage en classic cars. 

Degenen die aan de laatste twaalf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

REGISTREER NU MEER INFO
Whatsapp Image 2023 05 24 At 1532 31 Whatsapp Image 2023 05 24 At 1532 31 Whatsapp Image 2023 05 24 At 1532 31

ZOUTE GALLERY by EY


Donderdag 5 – Zondag 8 oktober 2023

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober nodigen wij u uit in de ZOUTE GALLERY by EY. Laat u verleiden door de fascinerende allure van 'classic & vintage cars', een onvergelijkbare mix van tijdloze stijl en ongeëvenaarde elegantie.

Geniet van een fascinerende reis naar het verleden als u de tentoonstelling van klassieke auto's verkent. Onze autopartners presenteren een reeks indrukwekkende klassieke auto's en prototypes. Bovendien ziet u de adembenemende auto's die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams geveild worden.

KOOP TICKETS MEER INFO
Rsz Prado Zoute 1 Rsz Prado Zoute 1 Rsz Prado Zoute 1

ZOUTE SALE by BONHAMS

Donderdag 5 – Zondag 8 oktober 2023

De ZOUTE SALE by Bonhams is een prestigieuze internationale veiling van zeldzame verzamelaarsauto’s die gehouden wordt op het strand voor het Albertplein in Knokke-Le-Zoute. In 2022 werd maar liefst 25 miljoen euro aan exclusieve wagens verkocht op de ZOUTE SALE by Bonhams, een absoluut record! Tijdens ZOUTE GRAND PRIX kunt u alle auto's ontdekken die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams worden geveild in de Bonhams Marquee en op zondag 8 oktober kunt u de veiling live volgen!

Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen samen. Veel ervan komen uit belangrijke nationale en internationale collecties. Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen samen. Velen komen uit belangrijke nationale en internationale collecties.  

WAGEN AANBIEDEN MEER INFO
Prado Zoute 2 Prado Zoute 2 Prado Zoute 2

ZOUTE GT TOUR

Zondag 8 Oktober 2023

De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2003. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

REGISTREER NU MEER INFO

PRADO ZOUTE by KINDY CAPITAL