RALLYE DE DURBUY

Een fantastisch driedaags evenement van puur rijplezier met de charme en grandeur van de grote klassiekers, in Durbuy. Een feest voor alle zintuigen, niet te missen voor petrolheads die betoverd zullen worden door het prachtige lentelandschap aan de oevers van de Ourthe en haar weelderige omgeving.

Woensdag 5 - Zaterdag 8 juni 2024

2 995 € / persoon excl btw (max. 1 piloot et 1 co-piloot per auto)


SCHRIJF JE NU IN
Dsc01251 10 Dsc01251 10 Dsc01251 10

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Een driedaagse rally voor vintage en classic cars in Durbuy, één van de mooiste en meest pittoreske dorpjes van België.
  • Uitdagende routes in en rond de prachtige omgeving van Durbuy.
  • Alle faciliteiten voor piloten en copiloten inbegrepen, met uitzondering van de hotelaccommodatie (bij te boeken).
  • Verblijf in een van de meest luxueuze hotels in Durbuy. bv. Hotel Sanglier des Ardennes*****
  • Een internationaal deelnemersveld, waaronder vele bekende namen uit de auto-, zaken-, sport-, en zelfs showbizzwereld.
  • Diners van de hand van de beroemde en gerenommeerde chef Wout Bru.


AFTERMOVIE RALLYE DURBUY 2022

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD


RALLYE DE DURBUY laat maximum 125 vintage en classic cars toe met de eerste inschrijvingsdatum tussen 1 januari 1920 en 30 december 1975.

KIES UW FORMULE

U kan kiezen tussen twee formules:

REGULARITY

Zet uw beste beentje voor tijdens deze gechronometreerde regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten (RT’s). Tijdens deze Regulariteitsrally toont u dan ook waarvoor u in de wieg gelegd bent. Op het zorgvuldig uitgetekende parcours maalt u op beide dagen verschillende kilometers af terwijl u ook tijdens snelheids- en behendigheidsproeven het vuur aan de schenen wordt gelegd. Een spannend criterium voor deelnemers die houden van een uitdaging!

TOURING

Voor wie meer wenst te genieten van de omgeving en de natuur van de Ardennen, lijkt de Touring formule, zonder regulariteitstesten, de beste keuze. Op eigen tempo navigeert u twee dagen mee door het landschap en het aangepaste parcours. En laat u zich onderweg verrassen door plezante stops op bijzondere locaties.

Woutbru Woutbru Woutbru

CULINAIR GENOT

Gelegen aan de rand van 'Sanglier des Ardennes' met een afgeschermd terras dat uitkijkt over Durbuy en het kasteel, vindt u 'La Bru'sserie en 'Wagyu'. Deze restaurants werden volledig omgetoverd om u te verwelkomen in een trendy omgeving. Laat u betoveren door het talent van Wout Bru en zijn team. Zij toveren de 'klassiekers' van de gastronomie om tot een explosie van smaken.

Dsc 4131 Kopieren 2 34 1 60 2 85 Dsc 4131 Kopieren 2 34 1 60 2 85 Dsc 4131 Kopieren 2 34 1 60 2 85

SPENDEER DE NACHT IN STIJL

Breng de nacht door in hotel 'Le Sanglier des Ardennes'. Deze prachtige vijfsterrenaccommodatie is een perfecte weerspiegeling van de charmante warmte van de Ardennen. Le Sanglier des Ardennes is een begrip in Durbuy en ver daarbuiten: een keuze van het hart, voor wie houdt van traditie, gezelligheid en welzijn. Het hotel biedt ultramoderne wellnessfaciliteiten en prachtige kamers. Uw verblijf in Le Sanglier des Ardennes zal u niet snel vergeten.  Of boek een andere top accommodatie in de buurt.

Dsc01273 11 Dsc01273 11 Dsc01273 11

VOORRANG AAN VEILIGHEID


Veiligheid van de deelnemers en het publiek zijn onze prioriteit. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemers dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Bovendien worden de wagens uitgerust met een track & trace systeem waarmee de snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally voor deelnemers én toeschouwers!