TicketsRALLYE DES CHATEAUX

Als het gaat om klasse en elegantie, gaat er niets boven de monumentale sfeer die de majestueuze Franse kastelen met zich meebrengen. Paleisachtige woningen op domeinen die historische macht en grandeur uitstralen. Een rally rond de meest beroemde Franse koninklijke kastelen, zoals het neo-klassieke kasteel van Compiègne!

22 - 26 juni 2022

€4.995 /persoon incl. BTW (max. 1piloot & 1 co-piloot per wagen)

SCHRIJF NU IN!
Rallychateaux Castle Rallychateaux Castle Rallychateaux Castle

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Een vierdaags evenement voor vintage cars in Frankrijk 
  • Rijden van kasteel naar kasteel, tussen de glooiende landschappen en authentieke dorpjes. 
  • Adembenemende wegen tussen Chantilly en Deauville 
  • Overnachtingen in de mooiste hotels
  • All-in programma met o.a. diner met paardenshow in 'Les Grandes Ecuries'
  • Unieke locaties voor lunch en diners 
  • Alle voorzieningen voor chauffeurs en bijrijders zijn inbegrepen. 
  • Een internationaal deelnemersveld 
BROCHURE

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD


RALLYE DES CHATEAUX is uitsluitend voor vintage en classic cars die voor het eerst werden ingeschreven tussen 1 januari 1920 en 31 december 1985.

KIES UW FORMULE

RALLYE DES CHATEAUX voorziet 2 formules:

REGULARITY

Houdt u van een uitdaging? Wilt u uw driver skills op de proef stellen? Kies dan voor de gechronometreerde regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten (RT’s). Een speciaal uitgewerkt parcours en een snelheidsproeven en behendigheidsproeven zorgen voor extra spanning. Rijplezier verzekerd!

TOURING

Mag het allemaal wat rustiger? Wilt u met volle teugen genieten van het landschap en het mooie parcours? Dan is de touring iets voor u! In deze ‘autowandeling’ rijdt u op uw eigen tempo en houdt u enkele leuke stops op originele locaties.

Rallychateaux Safety Rallychateaux Safety Rallychateaux Safety

VEILIGHEID ALS ONZE PRIORITEIT

Zoals altijd is de veiligheid - van iedereen - deelnemers en publiek - onze prioriteit. De tests worden uitgevoerd op gesloten circuits en de wagens moeten alle Belgische en Europese verkeersregels naleven tijdens de tour, die op de openbare weg wordt gereden. Alle auto's zijn uitgerust met een track&trace-systeem om ervoor te zorgen dat hun snelheid strikt wordt opgevolgd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally.