• ZOUTE GRAND PRIX


    DONDERDAG 5 – ZONDAG 8 OKTOBER 2023 


Van 5 tot 8 oktober 2023 vindt ons grootste en belangrijkste evenement plaats, ZOUTE GRAND PRIX. Een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke-Heist. Tijdens deze week vinden er verschillende evenementen plaats.

Rsz Dsc04586 Rsz Dsc04586 Rsz Dsc04586

PRADO ZOUTE by KINDY CAPITAL

Donderdag 5 – Zondag 8 oktober 2023

PRADO staat voor Premium Automobile & Art Dome. Een pop-up museum waar de mooiste auto's s en kunstwerken samenkomen. In PRADO ZOUTE by Kindy Capital ontdek je de nieuwste modellen van de 21 premium autopartners. Het paviljoen is overdag geopend voor de reguliere tickethouders en 's avonds enkel voor de VIP-tickethouders. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX

TICKETS BINNENKORT BESCHIKBAAR MEER INFO
Rsz 1rsz Dji 0843 Rsz 1rsz Dji 0843 Rsz 1rsz Dji 0843

ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY

Zaterdag 7 – Zondag 8 oktober 2023

De wereldvermaarde ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY op de fairways van de Royal Zoute Golf Club, waar een beperkt aantal exclusieve topwagens uit pre- en post-oorlogsklasses geselecteerd en geëvalueerd worden door een internationale jury. Een buitengewone en spectaculaire tentoonstelling van 75 unieke vintage en classic cars waar gidsen begeleide rondleidingen geven met unieke verhalen en indrukwekkende cijfers. 

TICKETS BINNENKORT BESCHIKBAAR MEER INFO
Prado Zoute 2 Prado Zoute 2 Prado Zoute 2

ZOUTE GT TOUR

Zondag 8 Oktober 2023


De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2003. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen. 

MEER INFO
Rsz Prado Zoute 1 Rsz Prado Zoute 1 Rsz Prado Zoute 1

ZOUTE SALE by BONHAMS

Zondag 8 Oktober 2023

De ZOUTE SALE by Bonhams is een prestigieuze internationale veiling van zeldzame verzamelaarsauto’s die gehouden wordt op het strand voor het Albertplein in Knokke-Le-Zoute. In 2022 werd maar liefst 25 miljoen euro aan exclusieve wagens verkocht op de ZOUTE SALE by Bonhams, een absoluut record! Tijdens ZOUTE GRAND PRIX kunt u alle auto's ontdekken die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams worden geveild in de Bonhams Marquee en op zondag 8 oktober kunt u de veiling live volgen!

Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen samen. Veel ervan komen uit belangrijke nationale en internationale collecties.  Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen samen. Velen komen uit belangrijke nationale en internationale collecties.  

WAGEN AANBIEDEN MEER INFO
Rsz 1dsc 8733 Rsz 1dsc 8733 Rsz 1dsc 8733

ZOUTE RALLY by stow

Donderdag 5 – Zondag 8 Oktober 2023 

De ruggengraat van ZOUTE GRAND PRIX en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor vintage en classic cars. 

Degenen die aan de laatste twaalf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug. 

REGISTREER NU MEER INFO

PRADO ZOUTE by KINDY CAPITAL