Tickets

ZOUTE GENERATIONS RALLY

Mooi om naar te kijken, moeilijk om onder de knie te krijgen: het besturen van een oldtimer vereist vaardigheid en ervaring, kwaliteiten die beter worden zoals goede wijn. Omdat we de passie voor classic cars willen doorgeven van generatie op generatie, stellen wij u voor, de ZOUTE GENERATIONS RALLY.

Nieuwe datum binnenkort online

Inschrijven binnenkort mogelijk
Wit 20220326 105407web 72 1 72 Wit 20220326 105407web 72 1 72 Wit 20220326 105407web 72 1 72

WAT KAN U VERWACHTEN

Een 1-dags rally met aankomst in Knokke-Heist, exclusief voor familieteams om de jongere generaties kennis te laten maken met de liefde voor historische auto's. 

Met veiligheid in het hart van alles wat we doen, hebben we een educatief programma opgezet met een reeks tests, waarin de jongere generatie leren hoe ze hun geliefde oldtimer op de juiste manier kunnen besturen en beheersen. 

Uiteraard wordt er een heerlijke lunch voorzien en sluiten we 's avonds af met een familiediner in Zoute stijl.

Brochure

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

Wat de exclusiviteit en de schoonheid van de deelnemende auto's betreft, aanvaardt de ZOUTE GENERATIONS RALLY alleen auto's met een eerste inschrijvingsdatum tussen 1 januari 1920 en 31 december 1975.

Wij nodigen alle familieteams uit om zich in te schrijven voor deze fantastische rally. Familieleden en/of aanverwanten kunnen deelnemen. Of u nu met uw zoon, dochter, mete- of petekind, (plus)mama, (plus)papa of grootouders wil samen rijden, iedereen is welkom op deze heerlijke zomerrally!

KIES UW FORMULE

Voor de ZOUTE GENERATIONS RALLY kan u kiezen tussen twee formules:

REGULARITY

Houdt u van een uitdaging? Wilt u uw rijvaardigheid testen? Dan is de regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regelmatigheidsproeven voor u gemaakt. U rijdt een speciaal uitgezet parcours met snelheids- en behendigheidsproeven welke de spanning verhogen. En er is veel meer om naar uit te kijken!

TOURING

Liever iets rustigers? Neemt u graag de tijd om van het prachtige landschap langs de route te genieten? Dan is de touring voor u gemaakt! Dit is een rit in uw eigen tempo, met voldoende stops op originele locaties.

Wit 20220326 105919web Wit 20220326 105919web Wit 20220326 105919web

VOORANG AAN VEILIGHEID


Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de rally in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally.