Tickets

ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY

Welkom op het absolute hoogtepunt van automobiel design. U zult uw ogen niet geloven, op het bekroonde ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY op de fairways van de prestigieuze Royal Zoute Golf Club staat heel wat op u te wachten.

De voorbije jaren heeft het ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY naam gemaakt met zijn showcase van en competitie tussen de zeldzaamste en meest uitzonderlijke oldtimers. Het geheim van dat succes? Het exclusieve karakter van zowel de deelnemers als de locatie, en dat alles in een sfeer en jaren 60 styling geïnspireerd op de Britse gentleman John Steed en Emma Peel van de Avengers!

9-10 oktober 2021

Inschrijven vanaf €975 /wagen excl. BTW (tickets voor 1 persoon inbegrepen)

Ticket bezoek €37,70/persoon excl. BTW

Inschrijven Tickets
Home Zoute Concours D'elegance. Knokke-Heist Home Zoute Concours D'elegance. Knokke-Heist Home Zoute Concours D'elegance. Knokke-Heist

WAT KAN U VERWACHTEN

 • Expositie van 75 uiterst unieke & klassieke auto's
 • Expositie van prototypes
 • 15 gidsen beschikbaar voor een begeleide tocht
 • Leuke bars verspreid over de fairways

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

De ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY is exclusief toegankelijk voor een beperkt aantal auto's, verdeeld in verschillende klassen. Bewonderd door velen - niet in het minst door Concours directeur Philip Kantor en zijn internationale jury van vooraanstaande persoonlijkheden met jarenlange gedegen ervaring op het terrein - zal uw klassieke schoonheid haar plaats in de schijnwerpers innemen.

Inschrijven
Concours Sunrisegt Concours Sunrisegt Concours Sunrisegt

KLASSES 2021

 1. 70 Years Alfa Romeo 1900
 2. 50 Years Alfa Romeo Montreal
 3. 40 Years 'The Quattro Legend' 1980-2020
 4. 60 Years Jaguar E-Type
 5. 50 Years Range Rover
 6. 50 Years Citroën SM 1970-2020
 7. Jean Blaton 'Beurlys' Gentleman Driver par Excellence
 8. The ‘Ferrarix of Asterix’ - Albert Uderzo a passionate Ferrari Aficionado
 9. 50 Years Lamborghini Countach
Concours Drone Concours Drone Concours Drone

ROYAL ZOUTE GOLF CLUB

Een eersteklas locatie voor een eersteklas evenement. Sinds zijn oprichting in 1899 straalt de Royal Zoute Golf Club Britse klasse en elegantie uit: de perfecte sfeer voor een concours d'élégance, als u het ons vraagt. 

Achter het majestueuze clubhuis en de groene golfterreinen schuilen 75 kunstwerken op wielen. Een adembenemend uitzicht voor autoliefhebbers.

zoute concourd d'élégance winner zoute concourd d'élégance winner zoute concourd d'élégance winner

WILT U DEELNEMEN?

Heeft u zelf één of meerdere uitzonderlijke classic cars die u de wereld niet wil onthouden? Wij zijn steeds op zoek naar de perfecte aanvulling op ons exclusief deelnemersveld, om zo jaarlijks een collectie samen te stellen die doet dromen.

Op onze ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE meet u uw prachtbolide met de allerbesten in hun klasse, onder het professionele oog van onze gerenommeerde juryleden.

Wilt u uw oldtimer dus delen met een even enthousiast als appreciërend publiek? Schrijf dan uw wagen in, in één van bovenstaande klasses. U maakt kans op eeuwige roem en schitterende prijzen, terwijl u zich te goed doet aan fine food & drinks in een uitzonderlijk kader. 

Inschrijven
2018 10 06 1200 2018 10 06 1200 2018 10 06 1200

KOM EEN KIJKJE NEMEN

Gaat uw hart een tikkel sneller slaan van historisch automobieldesign? Plan dan zeker een bezoekje en geef uw ogen de kost op de fairways van de Royal Zoute Golf Club waar u tussen de meest tot de verbeelding sprekende oldtimers kuiert. U kan er desgewenst genieten van een geleide rondleiding door ons team van wandelende auto-encyclopedieën, of van een hapje en een drankje terwijl u met uw gezelschap discussieert over uw favoriete oldtimer on display.

Tot dan? 

Tickets
Ey Patrick Rottiers Header 1 Ey Patrick Rottiers Header 1 Ey Patrick Rottiers Header 1

EY

"Klassieke elegantie gaat nooit uit de mode. Bij EY hechten we veel belang aan elegante oplossingen en zijn we trots op onze al lang bestaande kernwaarden. Daarom zijn wij in 2021 de partner van de ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE, waar klasse en geschiedenis elkaar ontmoeten."

Patrick Rottiers - CEO EY Belgium

Concours Interior Concours Interior Concours Interior

VEEL MEER DAN EEN CONCOURS D'ELEGANCE

Het zijn niet alleen de auto's die dit tot een unieke ervaring maken. Het is een ongeëvenaarde symfonie van verschillende elementen, die allemaal samenkomen tot een ongevenaard evenement. Zelfs onze juryleden en gidsen zijn gekleed om indruk te maken, geïnspireerd door John Steed en Emma Peel: denk aan bolhoeden, stijlvolle driedelige pakken en mooie dassen. 

Er zijn ook verschillende andere dingen te doen tijdens dit weekend. Ga op verkenning in PRADO ZOUTE of reis door naar Brugge voor een unieke stadswandeling tussen andere oldtimers tijdens de BRUGES CONCOURS D'ELEGANCE.

WINNERS 2019

BEST IN SHOW: PRE WAR
1936 Mercedes 540 K Cabriolet A
BEST IN SHOW: POST-WAR
1949 Ferrari 166 Barchetta Touring Le Mans Winner
CARS OF THE ROYAL BELGIAN FAMILY
1954 Gerrari 250 Europa GT Vignale
SPIRIT OF PRESERVATION
Facel Vega HK 500
100 YEARS BENTLEY
Bentley 4.5 S/C Gurney Nutting
BEACH CARS
Fiat 600 Jolly
110 YEARS BUGATTI
Bugatti Type 57 C Coupé 'Le Patron'
POST-WAR CLOSED CLASS
Ferrari 250 GT Tour de France
HYPER CARS
De Tomaso P72
POST-WAR OPEN CLASS
Citroën DS 21 Cabriolet Chapron
POST-WAR PRESERVATION CLASS
Alfa Romeo Montreal
TOURING SUPERLEGGERA HERITAGE
Maserati 3500 GT Touring Spyder
TOURING SUPERLEGGERA REVIVAL
Touring Berlinetta Lusso
24H SPA FRANCORCHAMPS
Ford Capri 2600 Group 2
SPECIAL DISPLAY
Jaguar XK120