Tickets

RALLYE DES MUSES

In de oude Griekse mythologie waren de Muzen negen godinnen - negen dochters van Zeus - die symbool stonden voor de kunsten en wetenschappen. Vandaag de dag is een muze een bron van creativiteit en inspiratie. 

RALLYE DES MUSES is een ode aan - en uitnodiging voor - alle sterke en inspirerende vrouwen die graag zelf achter het stuur kruipen van hun favoriete vintage car. Een tocht alleen voor vrouwen over opwindende wegen door het glooiende Belgisch-Franse kustlandschap langs het Kanaal, van het glamoureuze Deauville naar het al even glamoureuze Le Touquet en Knokke-Le-Zoute. Een heerlijke driedaagse rally tussen Paris-Plage en Zoute-Plage.

19 - 21 mei 2022

€2.995 /persoon incl. BTW (max. 1piloot & 1 co-piloot per wagen)

Registreer hier!
Rallyemuses Women Rallyemuses Women Rallyemuses Women

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Een driedaags programma met routes van Deauville naar Le Touquet tot Knokke-Heist
  • Twee overnachtingen in de mooiste hotels van de streek, inclusief ontbijt
  • Drie verfijnde lunches op bijzondere locaties
  • Drie exclusieve diners

(Opgelet: Vervoer van uw wagen naar Deauville is niet inbegrepen)

Brochure

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

Wat de exclusiviteit en de schoonheid van de deelnemende auto's betreft, aanvaardt RALLYE DES MUSES alleen auto's met een eerste inschrijvingsdatum tussen 1 januari 1920 en 31 december 1975.

KIES UW FORMULE

U kan kiezen tussen twee formules:

REGULARITY

Houdt u van een uitdaging? Wilt u uw rijvaardigheid testen? Dan is de regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regelmatigheidsproeven voor u gemaakt. U rijdt een speciaal uitgezet parcours met snelheids- en behendigheidsproeven welke de spanning verhogen. En er is veel meer om naar uit te kijken!

TOURING

Liever iets rustigers? Neemt u graag de tijd om van het prachtige landschap langs de route te genieten? Dan is de touring voor u gemaakt! Dit is een rit in uw eigen tempo, met voldoende stops op originele locaties.

Hotel Le Normandy Deauville 800x600 15 1 Hotel Le Normandy Deauville 800x600 15 1 Hotel Le Normandy Deauville 800x600 15 1

BRENG DE NACHT DOOR IN STIJL


In de luxueuze badplaats Deauville logeren we in het beroemde Anglo-Normandische Hotel Le Normandy*****. Een duik in het privé zwembad, dagdromen op de Planches promenade of een gokje wagen in het Casino, het kan allemaal. Ook een verrassingsdiner op een unieke locatie staat u te wachten.

De volgende nacht slapen we in Hôtel Barrière Le Westminster**** , een luxueus hotel uit de jaren 1930 in het hart van Le Touquet. Het ligt op slechts 500 meter van het strand en biedt ruime kamers in art-decostijl. Geniet van het verwarmde binnenzwembad, de sauna en de welverdiende spa.

Rallyemuses Safety Rallyemuses Safety Rallyemuses Safety

VOORANG AAN VEILIGHEID


Om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen en de rally in optimale omstandigheden te laten verlopen, wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan veiligheid. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemende wagens dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Ze zijn bovendien uitgerust met een track&trace systeem waarmee hun snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally.