• PRADO ZOUTE by KINDY CAPITAL

  DONDERDAG 5 – ZONDAG 8 OKTOBER 2023


De naam PRADO staat voor Premium Automobile & Art Dome. Een pop-up museum met als thema “Kunst op 4 wielen”. In PRADO ZOUTE by Kindy Capital ontdek je de nieuwste modellen van 22 autopartners, uniek in Europa! 

DONDERDAG 5 OKTOBER

(08:00 – 16:00) 

GRAND OPENING

Op donderdag kan u genieten van de fascinerende atmosfeer in de coulissen bij de scrutineering (08:00-16:00) van de ZOUTE RALLY by stow en dit vanop de eerste rij. 

 U geniet ook van: 

 • Autotentoonstelling van tientallen topmerken: Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, De Tomaso, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes, McLaren, Polestar, Porsche, Rolls-Royce, RUF by Barvaria Motors, ...
 • Technische keuring ZOUTE RALLY by stow

Reguliere tickets vanaf 45 EUR (incl. btw)

KOOP TICKETS

VRIJDAG 6 OKTOBER &

ZATERDAG 7 OKTOBER

(08:00-14:00) 

Op vrijdag en zaterdag bent u een bevoorrechte getuige van het vertrek (08:00-10:30) van de ZOUTE RALLY by stow vanop de eerste rij. 

U geniet ook van: 

 • Autotentoonstelling van tientallen topmerken: Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, De Tomaso, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes, McLaren, Polestar, Porsche, Rolls-Royce, RUF by Barvaria Motors, ...
 • Start ZOUTE RALLY by stow 

Reguliere tickets vanaf 45 EUR (incl. btw)

KOOP TICKETS

ZONDAG 8 OKTOBER

(08:00 – 12:00) 

Het premium autosalon op de meest unieke locatie met zicht op zee kan u ontdekken op zondag. 

 • Autotentoonstelling van tientallen topmerken: Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, De Tomaso, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes, McLaren, Polestar, Porsche, Rolls-Royce, RUF by Barvaria Motors &, ...

Reguliere tickets vanaf 45 EUR (incl. btw)

KOOP TICKETS

VIP TICKETS

Experience

Van donderdag tot zaterdag bent u vanaf de eerste rij een bevoorrechte getuige van het vertrek en de aankomst van de 'ZOUTE RALLY by stow'.

Op zondag ziet u de aankomst van de super cars die deelnemen aan de 'ZOUTE GT TOUR'.

Premium Car Expo: Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, De Tomaso, Dallara Stradale, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes, McLaren, Polestar, Porsche, Rolls-Royce, RUF by Barvaria Motors & Touring Superleggera, ....

Exclusieve toegang tot de Zoute Grand Prix Shop voor blijvende souvenirs of voor een elegante en tijdloze outfit.

Catering

Open bar & walking dinner: Ruinart Champagne, Les Caves de Bordeaux wijnen, Gin - Tropez, Brugse Zot, ... 

Parking

Parking met shuttleservice inbegrepen


Vanaf 335 EUR (excl. btw)

KOOP VIP TICKETS
Bde07586 1 Bde07586 1 Bde07586 1

KUNST OP 4 WIELEN


Auto & Kunst Expositie

In PRADO ZOUTE by Kindy Capital zullen 22 premium autopartners hun mooiste en meest recente auto-ontwerpen tentoonstellen, waaronder enkele premières. Een unieke gelegenheid om 's werelds meest prestigieuze droomauto's op één plaats te ontdekken. 

TICKETS
Dsc 9188 Dsc 9188 Dsc 9188

ZOUTE RALLY by stow

Technische keuring op donderdag, start & aankomst op vrijdag & zaterdag

De ZOUTE RALLY by stow is een unieke regelmatigheidsrally voor vintage en classic cars. Een recreatieve maar indrukwekkende rit van 225 geselecteerde wagens door het Hinterland, met start en aankomst in Knokke-Le Zoute. 

De scrutineering, ook wel de technische en administratieve controles en formaliteiten gekend, zijn gepland op donderdag 5 oktober recht voor de PRADO ZOUTE by Kindy Capital op het strand nabij De Wielingen. De rally zal gereden worden op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober. Een sportief en adembenemend parcours, met vertrek en aankomst op het podium van de PRADO ZOUTE by Kindy Capital.  

Op het terras van het PRADO ZOUTE by Kindy Capital kunnen bezoekers als bevoorrechte getuige genieten van de scrutineering, het vertrek of de aankomst van de ZOUTE RALLY by stow.


REGISTREER HIER MEER INFO
Kindy Transformed Kindy Transformed Kindy Transformed

"Er is geen beter moment en geen betere locatie om een nieuw en sterk investeringsmerk te lanceren dan tijdens ZOUTE GRAND PRIX. De nieuwe titelpartner worden voor PRADO ZOUTE was het perfecte idee voor Kindy Capital".

Kindy Fritsch is de oprichter en CEO van Kindy Capital. Hij is ondernemer en investeerder met meer dan 20 jaar ervaring in private equity en vastgoed.

Website Kindy Capital

PRADO ZOUTE by KINDY CAPITAL BEZOEKEN


OPENINGSUREN

Donderdag 5 oktober:

 • Voormiddag (Public) : 08:00 – 16:00
 • Namiddag (VIP) : 17:00 – 21:00

Vrijdag 6 oktober:

 • Voormiddag (Public) : 08:00 – 14:00
 • Namiddag (VIP) : 15:00 – 19:00

Zaterdag 7 oktober:

 • Voormiddag (Public) : 08:00 – 14:00
 • Namiddag (VIP): 15:00 – 19:00

Zondag 8 oktober:

 • Voormiddag (Public): 08:00 – 12:00
 • Namiddag (VIP): 13:00 – 17:00


ADRES

STRAND – HET ZOUTE ter hoogte van De Wielingen 

8300 Knokke-Heist 

België 

GOED OM TE WETEN 

 • Minderjarigen onder de 12 jaar hebben geen ticket nodig voor de evenementen. Alle minderjarigen vanaf 12 jaar hebben een geldig ticket nodig. 


 • Honden zijn helaas niet toegelaten, maar assistentiehonden die een persoon met een beperking helpen, zijn natuurlijk wel toegelaten. 


 • Betalende bar aanwezig

 

 • Parking is niet inbegrepen. U kan hiervoor een apart ticket kopen (incl. shuttle service).