LUXEMBURG RALLY


RALLYE DE DURBUY trekt naar Luxemburg
en wordt de
LUXEMBURG RALLY

Een fantastisch driedaags evenement van puur rijplezier met de charme en grandeur van de grote klassiekers, in Durbuy en Groot Hertogdom Luxemburg. Een feest voor alle zintuigen, niet te missen voor petrolheads die betoverd zullen worden door het prachtige lentelandschap aan de oevers van de Ourthe en haar weelderige omgeving.

Woensdag 5 - Zaterdag 8 juni 2024

€ 2995 / persoon incl. BTW (max. 1 piloot & 1 co-piloot per wagen)


SCHRIJF HIER IN
Dsc01251 10 Dsc01251 10 Dsc01251 10

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Een driedaagse rally voor vintage en classic cars met start in Durbuy en aankomst in Groothertogdom Luxemburg. U start in één van de mooiste en meest pittoreske dorpjes van België, waar u twee nachten verblijft en eindigt in de prachtige oude binnenstad van de hoofdstad van het Groot Hertogdom Luxemburg, waar u een nacht verblijft.
  • Uitdagende routes in de Belgische provincie Luxemburg en het Groot Hertogdom Luxemburg.
  • Alle faciliteiten voor piloten en copiloten inbegrepen, met uitzondering van de hotelaccommodatie (bij te boeken).
  • Verblijf twee nachten in een van de meest luxueuze hotels in Durbuy, Hotel Sanglier des Ardennes***** en een nacht in Hotel Le Royal***** in Groot Hertogdom Luxemburg.
  • Een internationaal deelnemersveld, waaronder vele bekende namen uit de auto-, zaken-, sport-, en zelfs showbizzwereld.
  • Diners van de hand van de beroemde en gerenommeerde chef Wout Bru op woensdag en donderdag. Op vrijdagavond eindigen we met een verrassingsdiner in Luxemburg!
Skyline Old Town Luxembourg City 4188159 1 Skyline Old Town Luxembourg City 4188159 1 Skyline Old Town Luxembourg City 4188159 1

ONTDEK DURBUY & LUXEMBURG

Tijdens de rally ontdekken we niet alleen Durbuy en omstreken, maar ook Luxemburg. 

Het historische centrum van Luxemburg is sinds 1994 UNESCO-wereldcultuurerfgoed. U zal er de Corniche – het ‘mooiste balkon van Europa’ – ontdekken en genieten van het grandioze uitzicht. We rijden ook door de vele steegjes met sierplaveisel in het historische stadscentrum.

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD


De LUXEMBURG RALLY laat maximum 125 vintage en classic cars toe met de eerste inschrijvingsdatum tussen 1 januari 1920 en 30 december 1975 voor de touring klasse en inschrijvingsdatum tussen 1 januari 1920 en 30 december 1965 voor de regularity klasse.

KIES UW FORMULE

U kan kiezen tussen twee formules:

REGULARITY

Zet uw beste beentje voor tijdens deze gechronometreerde regelmatigheidsrally met gemiddelde snelheid en regulariteitstesten (RT’s). Tijdens deze Regulariteitsrally toont u dan ook waarvoor u in de wieg gelegd bent. Op het zorgvuldig uitgetekende parcours maalt u op beide dagen verschillende kilometers af terwijl u ook tijdens snelheids- en behendigheidsproeven het vuur aan de schenen wordt gelegd. Een spannend criterium voor deelnemers die houden van een uitdaging!

TOURING

Voor wie meer wenst te genieten van de omgeving en de natuur van de Ardennen, lijkt de Touring formule, zonder regulariteitstesten, de beste keuze. Op eigen tempo navigeert u twee dagen mee door het landschap en het aangepaste parcours. En laat u zich onderweg verrassen door plezante stops op bijzondere locaties.

Dsc 4131 Kopieren 2 34 1 60 2 85 Dsc 4131 Kopieren 2 34 1 60 2 85 Dsc 4131 Kopieren 2 34 1 60 2 85

SPENDEER DE NACHT IN STIJL

Breng de nacht door in hotel 'Le Sanglier des Ardennes'. Deze prachtige vijfsterrenaccommodatie is een perfecte weerspiegeling van de charmante warmte van de Ardennen. Le Sanglier des Ardennes is een begrip in Durbuy en ver daarbuiten: een keuze van het hart, voor wie houdt van traditie, gezelligheid en welzijn.

In Groot Hertogdom Luxemburg overnachten we in Hotel Le Royal. Le Royal staat bekend om zijn verfijnde gastvrijheid en onberispelijke service en is het enige vijfsterren hotel in Luxemburg stad.

Woutbru Woutbru Woutbru

CULINAIR GENOT

Gelegen aan de rand van 'Sanglier des Ardennes' met een afgeschermd terras dat uitkijkt over Durbuy en het kasteel, vindt u 'La Bru'sserie en 'Wagyu'. Deze restaurants werden volledig omgetoverd om u te verwelkomen in een trendy omgeving. Laat u betoveren door het talent van Wout Bru en zijn team. Zij toveren de 'klassiekers' van de gastronomie om tot een explosie van smaken.

Vrijdagavond verrassen we jullie met een uitzonderlijk diner in Luxemburg stad.

AFTERMOVIE RALLYE DURBUY 2022

Dsc01273 11 Dsc01273 11 Dsc01273 11

VOORRANG AAN VEILIGHEID


Veiligheid van de deelnemers en het publiek zijn onze prioriteit. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemers dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Bovendien worden de wagens uitgerust met een track & trace systeem waarmee de snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally voor deelnemers én toeschouwers!