LUXEMBURG GT TOUR


DURBUY GT TOUR trekt naar Luxemburg
en wordt de
LUXEMBURG GT TOUR

Een fantastisch tweedaags evenement van puur rijplezier met uw gt, in Durbuy en Groot Hertogdom Luxemburg. Een feest voor alle zintuigen, niet te missen voor petrolheads die betoverd zullen worden door het prachtige lentelandschap aan de oevers van de Ourthe en haar weelderige omgeving.

Vrijdag 7 - Zondag 9 juni 2024

€ 2199 / persoon incl. BTW (max. 1 piloot & 1 co-piloot per wagen)


SCHRIJF HIER IN
Dsc 8068 Dsc 8068 Dsc 8068

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Een tweedaagse gt tour met start in Durbuy en aankomst in Groothertogdom Luxemburg. U start in Durbuy, meest pittoreske stadje van België, waar u één nacht verblijft en eindigt in de prachtige oude binnenstad van de hoofdstad van het Groot Hertogdom Luxemburg, waar u ook een nacht verblijft.
  • Uitdagende routes in de Belgische provincie Luxemburg en het Groot Hertogdom Luxemburg.
  • Alle faciliteiten voor piloten en copiloten inbegrepen, met uitzondering van de hotelaccommodatie (bij te boeken).
  • Verblijf een nacht in een van de meest luxueuze hotels in Durbuy, Hotel Sanglier des Ardennes***** en een nacht in Hotel Le Royal***** in Groot Hertogdom Luxemburg.
  • Een internationaal deelnemersveld, waaronder vele bekende namen uit de auto-, zaken-, sport-, en zelfs showbizzwereld.
  • Diners van de hand van de beroemde en gerenommeerde chef Wout Bru op vrijdag. Op zaterdagavond eindigen we met een verrassingsdiner in Luxemburg!


Skyline Old Town Luxembourg City 4188159 1 Skyline Old Town Luxembourg City 4188159 1 Skyline Old Town Luxembourg City 4188159 1

ONTDEK LUXEMBURG

Tijdens de Luxemburg GT Tour ontdekt u niet alleen Durbuy en omstreken, maar ook Luxemburg. 

Het historische centrum van Luxemburg is sinds 1994 UNESCO-wereldcultuurerfgoed. U zal er de Corniche – het ‘mooiste balkon van Europa’ – ontdekken en genieten van het grandioze uitzicht. We rijden ook door de vele steegjes met sierplaveisel in het historische stadscentrum.


EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD


De LUXEMBURG GT TOUR is exclusief voorbehouden voor moderne GT's die jonger zijn dan 20 jaar (vanaf bouwjaar 2004 t.e.m. 2024) en die voorkomen op de lijst van onze autopartners. 

Dsc 9432 Kopiren 3 Dsc 9432 Kopiren 3 Dsc 9432 Kopiren 3

SPENDEER DE NACHT IN STIJL

Breng de nacht door in hotel 'Le Sanglier des Ardennes'. Deze prachtige vijfsterrenaccommodatie is een perfecte weerspiegeling van de charmante warmte van de Ardennen. Le Sanglier des Ardennes is een begrip in Durbuy en ver daarbuiten: een keuze van het hart, voor wie houdt van traditie, gezelligheid en welzijn.

In Groot Hertogdom Luxemburg overnachten we in Hotel Le Royal. Le Royal staat bekend om zijn verfijnde gastvrijheid en onberispelijke service en is het enige vijfsterren hotel in Luxemburg stad.

Woutbru Woutbru Woutbru

CULINAIR GENOT

Gelegen aan de rand van 'Sanglier des Ardennes' met een afgeschermd terras dat uitkijkt over Durbuy en het kasteel, vindt u 'La Bru'sserie en 'Wagyu'. Deze restaurants werden volledig omgetoverd om u te verwelkomen in een trendy omgeving. Laat u betoveren door het talent van Wout Bru en zijn team. Zij toveren de 'klassiekers' van de gastronomie om tot een explosie van smaken.

Zaterdagavond verrassen we jullie met een uitzonderlijk diner in Luxemburg stad.

Dsc 8765 Kopiren 3 2 1 Dsc 8765 Kopiren 3 2 1 Dsc 8765 Kopiren 3 2 1

VOORRANG AAN VEILIGHEID


Veiligheid van de deelnemers en het publiek zijn onze prioriteit. De proeven vinden plaats op afgesloten circuits en de deelnemers dienen zich tijdens de rondrit op de openbare wegen te allen tijde te houden aan de Belgische en Europese verkeersreglementeringen. Bovendien worden de wagens uitgerust met een track & trace systeem waarmee de snelheid strikt wordt gecontroleerd. Een extra garantie op een leuke en veilige rally voor deelnemers én toeschouwers!