Tickets

ZOUTE EXPERIENCE


Welkom bij de ZOUTE EXPERIENCE, een reis in België, met uw geliefde auto tijdens de ZOUTE GRAND PRIX WEEK. 

Een volledig tweedaags programma, dat u meeneemt naar de hoogtepunten van dit befaamde kunst- en automobiel evenement, over kronkelende wegen en in de natuur, aan het stuur van uw eigen nieuwe of klassieke wagen. Het centrale punt van dit weekend is Brugge, de meest charmante stad van België en Unesco Werelderfgoed.

7 - 9 oktober 2022

€2110 /persoon excl. BTW

Inschrijven Brochure
Home Zoute Concours D'elegance. Knokke-Heist Home Zoute Concours D'elegance. Knokke-Heist Home Zoute Concours D'elegance. Knokke-Heist

WAT KAN U VERWACHTEN

  • Een volledig 3-daags programma (hotel niet inbegrepen)
  • Een prachtige rallytocht door Vlaanderen
  • Verfijnde lunches op uitzonderlijke locaties
  • Buitengewone cocktails
  • Exclusieve diners
  • Toegang tot PRADO ZOUTE, PRADO BRUGES & ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY.

EXCLUSIEF DEELNEMERSVELD

Neem deel met uw favoriete wagen, een oldtimer, een klassieker, een youngtimer of een nieuwe GT. Uw keuze!

0004 B1 0004 B1 0004 B1

BRUGGE ALS UITVALSBASIS

Brugge wordt uw thuisbasis voor het weekend. Brugge is een van de meest authentieke en pittoreske steden van België en biedt voor elk wat wils.

De stad biedt middeleeuws mysterie en straalt een verleidelijke schoonheid uit. Geen wonder dat de hele binnenstad door UNESCO is erkend als werelderfgoed.

Op een steenworp afstand van Knokke Le Zoute is het mooie Brugge de perfecte thuisbasis voor deze uitzonderlijke ervaring.

Ontdek Brugge
Wi0a921 Wi0a921 Wi0a921

EEN PRACHTIGE REIS

De ZOUTE GRAND PRIX EXPERIENCE is een paradijs voor auto's en kunst liefhebbers! Niet alleen een fantastische rallyrit maar ook vele bezoeken aan de andere evenementen, zoals PRADO ZOUTE, PRADO BRUGES en de ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY staan op het programma. En niet te vergeten, u kunt de ZOUTE SALE by Bonhams bijwonen, een van de meest prestigieuze veilingen van Europa. Bovendien wordt u uitgenodigd op de cocktails en het galadiner, waar u een 3-sterrendiner te wachten staat!

1804 Dukespalace 146 1804 Dukespalace 146 1804 Dukespalace 146

HOTEL DUKES' PALACE***** BRUGGE


Wij hebben het beste hotel in Brugge voor u geselecteerd, hotel Dukes' Palace*****. Overnachtingen zijn niet inbegrepen in de deelnameprijs, maar kunnen rechtstreeks bij het hotel worden geboekt. 

"Marmeren badkamers, hoogwaardige materialen, unieke historische fresco's, eersteklas katoenen lakens: welke kamer of suite u ook kiest in Hotel Dukes' Palace, luxe en comfort zijn verzekerd."