Tickets

OVER ONS

ZOUTE GRAND PRIX organiseert verschillende high-end auto-, kunst- en lifestyle- evenementen over heel Europa,
zowel met nieuwe als met klassieke wagens.

About Zgp About Zgp About Zgp

ZOUTE GRAND PRIX

ZOUTE GRAND PRIX is een wondere wereld van high-end auto, kunst en lifestyle evenementen. Een gevarieerd aanbod van Rally's, GT Tours, Auto en Kunst Exposities, Concours d'Elégance's en Veilingen. 

Spectaculaire bolides, in alle vormen en maten waar klasse en elegantie voorop staan, en dit allemaal op onvergetelijke en verrassende locaties. Oog voor detail, een onberispelijke service, camaraderie en natuurlijk passie voor de automobiel staan op de eerste plaats. Welkom in de wereld van ZOUTE GRAND PRIX!

BESTEL TICKETS
Rally Zoute Rally Zoute Rally Zoute

EVENEMENTEN

Ons hoofdevenement, ZOUTE GRAND PRIX CAR WEEK is een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke-Heist, Brugge en Oostende in België. Met verschillende evenementen, zoals een ZOUTE RALLY by stow, een ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY, een ZOUTE SALE by Bonhams, een PRADO ZOUTE en een ZOUTE GT TOUR, is de ZOUTE GRAND PRIX CAR WEEK uniek in Europa. Het strekt zich uit over verschillende dagen doorheen onze prachtige steden, met charme en kameraadschap in het hart van elk evenement.

Wij organiseren ook evenementen in Durbuy, zoals DURBUY GT TOUR en RALLYE DE DURBUY. Een rally voor vrouwen, RALLYE DES MUSES en een rallye in Frankrijk, RALLYE DES CHATEAUX maken het lijstje compleet.


Evenementen

DE GOUDEN DRIEHOEK

Alle activiteiten van de ZOUTE GRAND PRIX CAR WEEK vinden plaats binnen de grenzen van de regio die De Gouden Driehoek wordt genoemd: een streek die tot de verbeelding spreekt door twee karaktervolle badsteden (de ene o.w.v. zijn traditionele grandeur, de ander o.w.v. zijn joie de vivre) te verbinden met een historische parel met wereldfaam en een bescherming als UNESCO werelderfgoed. De Gouden Driehoek — het perfecte toneel voor het spektakel van de ZOUTE GRAND PRIX CAR WEEK!

KNOKKE-HEIST

Knokke-Heist staat vooral bekend om zijn relaxte levensstijl.

Veel van de luxueuze en pitoreske villa's worden bewoond door mensen uit het sociale, zakelijke en artistieke wereld. Het meest luxueuze deel van de stad, Le Zoute, staat bekend om zijn chique winkels, stijlvolle merk flagship stores, comfortabele hotels, gezellige restaurants en kunstgalerijen. Door zijn unieke ligging geniet de badplaats het hele jaar door van een mild microklimaat. Knokke-Heist is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle grote Europese steden.

BRUGGE

Brugge, de tweede etappe van de Gouden Driehoek is in alle opzichten uniek. Het Venetië van het Noorden, ligt in de noordwesthoek van België. Het historische stadscentrum is UNESCO Werelderfgoed met bomen omzoomde lanen, kasseistraatjes, smalle steegjes, grote pleinen voor evenementen, karaktervolle hoekjes. De middeleeuwse stad zal je betoveren met zijn piepkleine romantische straatjes en zijn historische architectuur.

OOSTENDE

De derde pijler van de ZOUTE GRAND PRIX is Oostende, de koningin der badsteden. Bekend om haar Koninklijke gaanderijen, art deco, belle époque Thermae Palace hotel, Wellington hippodroom en fijne zandstranden. Oostende heeft ook een grote vissershaven en een populaire jachthaven, mooi aangelegde parken, drukke winkelstraten, markten en ontelbare bars, discotheken en clubs. Ongetwijfeld een van de belangrijkste badsteden van België.

THE GOLDEN TRIANGLE GEVISUALISEERD

map golden triangle map golden triangle map golden triangle
Uhxnqot Uhxnqot Uhxnqot

DE OPRICHTERS

Vanuit hun passie voor het rallyrijden kiemde bij de broers Filip en David Bourgoo de ambitie om een andere rallybeleving in het leven te roepen. Nog te veel werd het toenmalige rally-aanbod gedefinieerd door compromis: als sportiviteit en rijbeleving ervan afspatte, dan wachtte vaak een ontgoochelende beleving qua sfeer, food & drinks, en lifestyle. En vice versa.

Dat moet toch anders kunnen, dachten ze. Zo zag de allereerste ZOUTE GRAND PRIX in 2010 het levenslicht. En de rest is geschiedenis…